Foto's van je mooie ronde buik. Een periode in je leven waar je over een paar jaar met een warm gevoel op terug kunt kijken. Of je nou zwanger bent van je eerste kindje of dat je het allemaal opnieuw mag beleven. Het blijft een prachtig wonder...

Mijn stijl is ongedwongen, spontaan en puur. Foto's waar je opstaat zoals je bent en waarbij jullie liefde centraal staat. Een herinnering van een bijzondere tijd.

Draag kleding waarbij je de buik goed kunt zien en waar je je prettig in voelt. Het is mooi als de kleding van het hele gezin goed op elkaar is afgestemd. Kies een kleurenpalet en zoek daarbij de kleding uit. Probeer drukke printjes en teksten op kleding te vermijden en houd rekening met het seizoen en de sfeer die je wilt creëren. Ik geef graag advies bij het uitzoeken van kleding, dus geef het gerust aan als je er niet uitkomt. De beste tijd voor een zwangerschapsshoot is rond de 34 weken.

Een zwangerschapsshoot is altijd op een buitenlocatie. Misschien heb je zelf een mooie locatie in gedachte anders heb ik ook altijd een paar suggesties. We zijn natuurlijk wel afhankelijk van het weer dus bij slecht weer moeten we de afspraak helaas verzetten. Mocht de weersvoorspelling slecht zijn, neem ik hierover contact met je op.    

De foto's kunnen door mij worden gebruikt op social media en/of drukwerk. Mocht je dit niet willen kun je dat uiteraard aan mij doorgeven.  


100,-

Inclusief 10 digitale foto's in hoge resolutie.

Een online beveiligde fotogalerij van circa 30 foto's.

Extra foto's zijn 5,- per stuk.

Reiskosten 0,35/km vanaf 15 km

MEL_2442 zw_WEB-2