Kleine teentjes en vingertjes, slaperige oogjes, lief neusje. Alles nog zo zacht en teder. Volledig gericht op warmte, geborgenheid, drinken en slapen. De eerste dierbare momenten van jullie pasgeboren kindje. Na een paar weken ziet alles er alweer anders uit...ze zijn echt maar eventjes zo klein.  

Vanaf de 4e tot de 15e dag is de beste tijd voor een newbornshoot. De shoot vindt in alle rust bij jullie thuis plaats. Een pasgeboren baby heeft natuurlijk nog weinig regelmaat, dus wij passen ons aan en nemen de tijd.

Mijn stijl is puur en lief en maak gebruik van witte tinten als basis met jullie huis als decor. Meer informatie over mijn werkwijze, veiligheid en voorbereidingen ontvang je na het maken van een afspraak.

Spreekt mijn style je aan? Stuur mij (het liefst) ruim voor de uitgerekend datum een berichtje. Na de geboorte is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen om een afspraak te maken zodat de shoot binnen de eerst 2 weken kan plaatsvinden.

De foto's kunnen door mij worden gebruikt op social media en/of drukwerk. Mocht je dit niet willen, kun je dat uiteraard aan mij doorgeven.

 


125,-

Inclusief 10 digitale foto's in hoge resolutie.

Een online beveiligde fotogalerij van circa 30 foto's.

Extra foto's zijn 5,- per stuk.

Reiskosten 0,35/km vanaf 15 km

MEL_1403_WEB